: oncontextmenu="return false"

Jag genom åren

Här är det 3 bilder på mig, genom åren i mitt liv.
1. 4 år, tror jag 2. 12 år gick i alla fall i 6an 3. 14 år, gick i 8an

Justin Bieber Då-Nu

Lyssnade på Justin bieber på spotify och tänkte visa skillnaden på hans röst. Jag tycker själv att det är en väldigt stor skillnad, vad tycker ni?
Då:
Nu:

Skolans dag

Idag, hade vi skolans dag vi har massor med tävlingar som man ska delta i alla 8or möter 8or och så vidare. förre året kom vi 3a, så vi hoppades på en bättre platts i år. Historia: Jag, Sarah och Lisa hade bestämt oss för att göra en sommarhit förra veckan. Så att vi skulle kunna öva så mycket så mörjligt, Lisa gjorde den och den blev faktiskt bra ju mer vi sjöng på deen destå bättre blev den. Vi trodde aldrig att vi skulle vinna men vi hoppades på en andra platts i just sång tävligen. när alla resultat var färdiga samlades hela skolan i aulan för att se vilken klass i varje årskurs som hade vunnit. Vår låt vann, kan  ni tänka er vår låt. hahaha jag har bara darrat så mycket en gång förut och det var när jag skulle göra mitt uppspel. Tyvär kom vi bara 3 i hela tävlingen men jag är jättenöjd tt vår låt vann!
Vår låt:
sommar lov
solen den skiner
det är sommarlov
vinden som viner
och vattnet det glittrar
och fråglarna kvittrar
sommarlov
i en värld full av liv
med obegränsad tid
och ingen säger till
jag gör vad jag vill
Sommaren är här
bland blommor och bär
ingen tid att passa bara ligga och glassa
göra vad man vill
tiden den står still
Och det som gör mig glad , det är sommar nu idag
Och det som gör mig glad, det är sommar nu idagCome home to me 2

Idag var det skola igen, denna vecka tycker jag personligen är helt onödig har ingen vettig lektion! Idag skulle vi till någon park som börjar på H, en av mina lärare vill typ alltid plåga oss så vi var tvungna att gå dit som tog ca  2 timmar ;/ sedan åt vi lunch och gick hem, helt onödig dag alltså. Sarah försökte visa mig hur man hittar youtube klipss koden så nu vet jag var den finns.
älskar värkligen denna låt;

Come home to me

Idag; klippte jag håret en decimeter för fan :/, det behövdes antagligen. Jag gjorde äntligen ett nytt hål i mitt öra. De högra var nämligen för långt ner, så nu har jaggjort ett nytt ovanför det! Jag drogar justin biebers cover Come home tome Jag kan tyvär inte ladda ner den för jag fattar inte hur man gör längre för youtube är ju jättekonstigt, men aja... Jag drogar också låten Next to you som justin Bieber har gjort med chris Bown

Det var väl allt från mig bye bye //JOJO

S.O.S

vet någon hur man lägger till youtube klipp, hag vet men jag hittar inte koden någon stans . SNÄLLA HJÄLP!!

Good dream-Good life

Ska jag vara arg eller ledssen, Besviken eller sårad? Det är min fråga till er. Nä nu ska jag inte vara barnslig -_-? Jag fick en fråga vad jag skulle göra denna helg och jag ska vara så tråkig att jag bara ska hänga med familjen! Idag var jag och shoppade med mor min <3 Jag köpte ett par svarta skor som liknade converse med de är dem inte.
Love you//JOJO