: oncontextmenu="return false"

Utvecklingssamtal

Idag slutade vi 13.00 för att vi har rullande shema på syslöjden. Jag, Sarah och Emma gick till Espresso hous och tog en chai latte om jag ska vara ärlig så var det inte min grej 

Sedan klockan 16.00 hade jag utvecklingsamtal, och det gick jättebra. men det jag skulle förbättre var lite skumt tex:

Idrotta mer på fritiden

Vara mer muntlig på lektionen.
Efter det gick mamma och jag till Lindex och köpte en Bh och en tröja. Efter det köpte vi mat , till tex min Åre resa

Sluta blogga (NOT)

Igår: Såg jag Djurfarmen på en teater, min syrra är med på den, och hon var jättebra. Dom skönaste var ju kossorna men men...
Idag: Haha! Hur svårt kan det vara att sluta blogga igentligen, jag kan bara inte!
Idag ska det vara en städ dag för mig, sedan ska jag packa till Åre.
det blir ett kort inlägg nu då, men jag tror nästan helt säkert att det kommer ett till lite senare

Blogg paus

hej! jag skulle bara säga att jag tar en blogg paus några veckor. som ni har märkt har jag inte bloggat på länge. Så jag kommer sluta, och börja igen om några veckor.
Men ni får ha det så trevligt så länge!! kram//JOJO

Hundkurs, skolan och förlåt

Hej! idag var jag på hundkurs med Molly och hon var jättebra!! Jag har också börjat märka att hon löper.
men nog med det. någon undra

Molly och Leo lejon

Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag men jag har ängnat mig åt skolan och åkt skidor. Jag har prov på fredag och jag fattar ingenting, så jag ligger lite risgt till nu!! Jag pluggar alltså kemi om. Nu ska jag snart äta mat för jag är vrål hungrig. puss och kram//JOJO

Tråkigt inlägg

Hej! som ni har sett har jag inte bloggat på ett tag, och jag är ledssen över det:) men idag sluatade jag 3,5 timmar tidiare för att vi ska ha öppethus. Lärarna vill typ att det ska vara fint då, så det kommer sträda XD. men det var väl allt. ha det gött

Skolan läxor, Musik

Idag, försov jagmig 15 min, så jag fick jättebrottom. Men jag han till skolan och det är ju huvudsaken eller? Ni vet den där mamman Michael, som bara är 15 år jag fattar inte hur hon klara skolan. Jag tycker det är jobbigt och tänk bara på hur hon måste ha det med en liten bäbis. Nu säger inte jag att jag är hon, men jag skulle inte klara det.
På musiken i dag höll vi på med ikoner, och idag Ted gärdestad. Min lärare tyckte att han var jättesöt, men om jag ska vara ärlig tycker jag inte det. Nu kommer inte jag "mobba" en död människa, men han sjöng bra och det tycker jag är huvudsaken, man gilllar ju inte direkt någons musik bara för att han ser ut som ditten och datten! Och det värkar som om Ted gärdestad var sveriges Justin Bieber på 70-80-talet.


It stands between boys

Idag var jag i skolan tråkigt!!! Det ända roliga var att vi fick idrott skåp men det var inte heller så speiellt kul! Jag vet inte vad jag ska skriva, kommer inte på något. Imorgon har jag engelska men den kan jag (nästan), torsdag franska, och på fredag har  jag matte,kinesiska och frasnka igen. så jag har fullt upp tydligen
Ni får ha det gött Kram

Veckansblogg 3

http://ssasas.blogg.se/
Nu är det dags igen. Grattis till dig som vann.
Och om du vann är det inte försent ännu.
Du kan fortsätta vara med till nästaveckans bogg

Lite smått och gått

Hej,Hej nu är jag tillbaka från ett trevligt dygn i stan. Jag har också varit på hundkurs och Molly var en av dom bästa i gruppen faktiskt. Bilderna från gårdagen (inga personer)
_
Vår fantastiska  middag!

Jag är arg. när jag gick in i mitt rum ser jag en större tv i mitt rum, först blev jag jätteglad. Men sen insåg jag att den inte har 3an och 5an och det är de enda kanalerna jag typ tittar på ;/!! SÅ JAG KOMMER BYTA TILLBAKA. Men nu måste jag göra lite NO, som jag har imorgon och klaga på tvn.

Staden igen

Hej hej, nu är jag i staden, vi har ätit middag och fotton kommer imorgon. Nu kollar på ett tråkigt franskt program på 2an. Vi ska snart också äta efterätt och popcorn. Ni får han en trevlig kväll. Kram//JOJO

Godmorgon!

Godmorgon! Jag blev väckt klockan 10.00 :/ och nu ser jag på någon tråkig film på 5an. Jag vet inte vad jag ska göra idag, men kanske träffa Molly och Maria. Jag skulle typ igentligen träffa Sarah på kvällen men jag kunde inte.
Jag måste ladda min kamera också för den har nästan inget batteri.
Det är nu 2 veckor och 4a dagar kvar till Åre!!
Kram//JOJO

Idag, imorgon och annat

Idag; hände det väl inte så mycket, hade matte,franska, bild och kinsesika. Sedan gick jag till mamma och gick ut med Molly. Men nu är jag hos pappa, på väg hit såg jag min gamla syslöjds lärare och när jag stirrade på henne kollade hon ner XD Jag skulle också ha sovit hos min syrra men det blir en annan gång.
Annat; Till er alla som gillar Justin bieber. Han gillar brunetter men han hatar uggs!!
Vad tycker ni är bra med min blogg och dåligt, jag vill järna veta!!!
Aww så gulligt!!Idag; Sen dag, förhör

Idag; började jag 8.10 men vi hade gympa så jag måste åka ca en halvtimme innan. och sedan slutar jag 15.55, igentligen tycker jag att denna dag är förlång.Franskan gick bra hon vet att jag inte gillar att prata inför klassen så hon typ förhörde mig när hon såg mig i matsalen XD
En till gamal bild på mig :)
Vi hade visst inte matteläxa denna vecka heller, så jag har bara franska och kinesiska!! men ett självklart för mig är att se The Vampire Diares Men det var väl allt från mig ha det gött//Kram jojo

Skolan, Spotify

Idag var det 2a dagen i skolan. Dom har ändrat vårt shema lite mot slutet av dagen, så det blev lite komplecerat!! Men sånt är väl livet? Till imorgon har jag franska och till på fredag har jag matte och kinesiska jag kanske också har franska men det har vi inte fått reda på än!

Just nu tycker jag att Bruno Mars och John Myer är riktigt bra artist, jag gillar mer lugna låtar. Jag vill gärna byta mina mappar mot andra artister, har ni några förslag/vilka gillar ni?
Det var väl allt antar jag, ha en trevlig kväll så hörs vi sen eller imorgon

Spotify, Pluggar, Bloggen

Just  nu är jag inne på spotify och lyssnar på "Juste way you are" med Bruno Mars.
Jag pluggar också matte för vi harläxa till på fredag, men det är inte bara det, franska och kinseiska!! Men sånt är väl livet antar jag när man går i skolan. Hur brukar ni göra när ni pluggar, lyssna på musik eller inte?

En lien "Jag" som också ville ha
enkläningNär min syrra hade det :)!!
Jag blir värkligen jätteglad när ni skriver snälla kommentarer "Dem lyser upp min vardag", men när ni skriver dumma "Din blogg suger!!" Tycker inte jag är ok. Jag vill bara att ni ska veta att jag inte tar åt mig. Ni får gärna fortsätta om ni vill, men om ni tycker att min blogg ÄR SÅ DÅLIG, varför läser ni den då?
Det var väl allt antar jag (Som Daniel skulle säga) Tja då bitches!

Första skoldagen...

Ja nu  är det första skoldagen 2011. Jag har föstått att många började igår! Det som är skönt idag är ju att jag bara har 4 lektioner. Det blir ett kort inlägg idag också för nu ser jag att jag börjar få bråttom till bussen Men ni får ha en riktigt trevlig dag så skriver jag ett inlägg lite senare.
(Min fantastiska målning på bilden)
Kram//JOJO

Igår, Idag och lite skvaller

Som jag sa igår började jag inte idag! Så jag kommer bara ta det lungt idag så jag är utvilad till morgon dagen. Jag börjar som tur var ca 10 imorgon så jag får sova ut lite iaf:)
Igår: Träffade jag ju Sarah i täby, och när vi kom dit kollade vi på kläder, och det gick ju inte så väldigt bra. Sen gick vi till Mcdonalds. Och när man äter passar det ju jättebra att prata lite skvaller. Men vi har ju inte varit  i skolan så... Jag vet  inte hur det är med er! men jag tycker inte att det är bussigt att dissa/ingorera vissa kompiar när man är med andra, Hur tycker ni?

Annat; Ni har ju hjälpt mig med lite design hjälp. Men jag vill ha lite mer rakt på sak, tex bakgrundfärg, svart,vit, rosa,blå. och mer sånt fattar ni?

Igår, Idag och Imorgon

Igår; Sov jag hos pappa för att mamma var borta. Jag blev också färdig med min halsduk som jag har hållit på att sticka i evigheter!
Idag; Lutar det åt att jag och Sarah ska träffas. Men vad vi ska göra har jag ingen aning om. Jag har kollat igenom era bloggar och utsett en vinnare! jag tyckte att det var svårt att utse en. 
Imorogn; Jag trodde att jag skulle börja skolan imorgon men jag ska visst göra det på tisdag, och jag blev överlycklig när jag fick reda på detta!!

Veckans blogg 2

Veckans vinnare:http://jokeeer.blogg.se/
Nu är det dags för veckans blogg. Du kan anmäla dig från och med nu till Söndag klockan 21.00, då kommer jag ha röstat fram 3 vinnare. LYCKA TILL!!! men måste också ha bloggat i minst 4a månader

Gissa vad

Nu är tävling "Gissa vad" slut. jag fick många altenativ tex, råtta, blomma, inzomad valmo. Men det tätta svaret var KATT. Det var många som skrev det så jag kunde inte välja, jag tyckte att det var rättvist att ta dem 3 första som skrev katt. Och för er som inte vann, har ni en chans till i veckans blogg. Lycka till!!
Vinnarna:
1.LIENE
2.kurdisk muslimsk tjej <3
3.nicklas
4.Emma Hofko

Hemma, Gissa vad, Rubriknamn

Hej Hej, Jag har precis vaknat och ska snart  äta frukost. Som jag sa igår hade jag en riktigt mysig dag på stan, det var lite synd att det började snöa så mycket men sånt är livet! Idag kommer min kära kussin och moster hit. Och det ska blli kul 
_
Tävling; vi kan väl göra en liten tävling medans jag är upptagen under dagen. "Gissa vad" Det enda du behöver göra är att gissa vad det är på bilden? den första som gissar rätt länkar jag i ett inlägg!!

Annat; Jag tycker att det kan vara svårt att komma på nya rubriker till inläggen för man vill ju inte gärna ha samma varje dag. Tycker ni det också eller är det bara jag?
_
Det var väl allt från mig, ha det bra så ses vi lit senareVeckans blogg

Nu är det dags för veckans blogg. Du kan anmäla dig från och med nu till Söndag klockan 21.00, då kommer jag ha röstat fram 3 vinnare. LYCKA TILL!!!

Staden igen

Idag åke jag  klockan 10.20 till staden ihopp om att hitta lite nya kläder. Och jag tycker att jag lyckats ganska bra . Vi träffade min syster på expresso hous, och fikade där i ca 1 timme. Sedan shoppade jag vidare:
Jeans: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Läggings:HM
Det är ju ca 50% rea i alla affärer så då måste man ju bara passa på!
Ja det var väl allt, om nu undrar någonting så fråga, det är bara roligt!

look for today

Godmorgon Godmorgon! som ni  såg igår fick jag en hel del fråor, och bra var dem också :). Det blir ett kort inlägg nuu för att jag har lite brottom men ni får ha en bra dag, så hörs vi sen!!
Jeans: HM l Tröja: Gina Tricot
Kram//JOJO

Svar på frågorna

LIZA
- Favorit blogg?
Hm; Jag har många som är bra till exempel lindblads :)
- Favorit affär?
Min favorit affär är nog, Gina tricot, HM och Bikbok
- Vad tycker du är viktigast i en blogg?
Det jag tycker är viktigast är att man är sig själv, att man inte kopierar andras bilder och texter och blogg designen. Jag får mer lust att följa bloggen om det är mycket bilder och en fin bloggdeign
M A J A
- Vart köper du oftast kläder?
HM och Gina tricot
- Utekväll eller hemmakväll?
Jag tycker båda är bra, men jag håller nog mer för en hemma kvällar med familjen :)
FowZie ♥ ~ felicia aulén
ålder?
Jag är 14 
fritiden?
På fritiden träffar jag kompisar, tränar och sjunger :)
bor?
Jag bor i Stockholm
saraah
Vad vill du bli när du blir stor?
Jag har funderat mycket på det och om jag ska vara ärlig har jag ingen aning. Jag vill hålla på med musik eller fotografering, men det kanske bara kommer bli ett intresse
Vilket gymnasium?
Jag vet inte det heller, men jag tror det kommer bli  något i Stockholm
djoikiis
vad avskyr du? (typ spindlar tex?)
Jag gillar inte spindlar, ormar och insekter som ser ut som getingar.
Favorit artist? :)
Det är många bla Rhianna, Bruno Mars
Sover du med lampan tänd elr släckt?
Haha släckt
Favorit pålägg?
Marmelad 
Favorit reklam? xP
Jag vet inte ica kanske
Har du ngn parfym på dig just nu? :p
Nej...
Rebecca
nämn 3 saker du aldrig skulle klara dig utan
Jag tror att det skulle vara, mobil, pengar och kläder :)
pauli
beskriv dig själv med fem ord
Svårt! Envis, Blyg, Svensk, Mot rassism!
Sara
Din favoritfilm?
Jag vet inte, jag har många. tex Titanic, Twilight

Jag  har inte svarat på alla frågor för att det var många som var likadana. Hoppas att ni vet lite mer om mig nu!!

Lite allt möjligt

Jag har börjat läsa och svara på era frågor och vissa var ju riktigt bra. Jag kommer inte svara på alla för olika själ, men jag har försökt att svara så bra jag kan på dem jag svarat på! Jag måste också säga att jag blir jätteglad när ni skriver så snälla kommentarer.

Det är inte heller så många som har frågat om designhjälp men om ni undrar något så fråga, inga frågor är dumma 

Frågestund!!!!

Dags för en liten frågestund i joojoo-bloggen. Du har till 21.00 på dig att fråga mig vad som helst

Stay the night

Ja vad har jag gjort idag då? bara ätit frukost, sett på tv och faktist stickat lite :). Jag håller på med en halsduk, men den blir aldrig färdig! Vad ska ni hitta på då? Själv har jag bara bestämt att jag ska tvättahåret, skåtta snö på tomten och plugga lite matte  Jag vill helst träffa någon kompis men jag vet inte om dom är upptagna, jag har inte träffat dem på hela låvet !!

Nej, men nu ska jag göra lite reklam gå in på desa bloggar :) Sarah och Emma!
Ja det var väl allt för mig nu då, Ha det så gött så skriver jag snart Puss & Kram//JOJO

Dag, Eftermiddag, Kväll

Vad brukar ni göra på kvällen/efter middagen? Själv brukar jag dricka te och oftast se på tv. Ikväll ska jag se Bond "Ser rött" kl 21.00 på 9an

Annat; Jag vet inte om det bara är jag men jag stör mig värkligen på nagellack som förstörs efter 2 dagar!
Men ni får ha en riktig trevlig kväll, så ses/hörs vi igen imorgon!

Promenad

Efter lunchen gick jag på en lång promenad och tog fantastiska bilder (tycker jag) Vad tycker ni?
Jag är inte helt nöjd med min design! Vad tycker ni att jag ska göra för att den ska bli bättre? 

_
_
Systemkamera G1
Ha det så gött så hörs vi så länge

Tisdag 4/1

Idag; Vaknade jag klockan 8.30, och jag tror ni kan gissa av vem (Molly) Då åt jag frukost , och kollade på något tråkigt pogram på 9an. Nu har jag varit på en lång promenad med henne, ca 1 timme! Som tur var tog jag med min kamera och jag tycker att dessa bilder blev rätt bra (i kameran), men när jag kollade i datorn var dom jättedåliga;
Det var de finaste/fulaste bilderna
Ha det så gått och rösta på mig i rebeccas blogg, finns i andra inlägget
Puss & Kram//JOJO

Staden...

Idag; Var jag tvungen att gå upp klockan 9.00 för att jag skulle in till staden och shoppa kläder med min syrra. vi hade ju fått en hel del pengar så, det gick ganska bra idag. Min syrra köpte 4-6 saker tror jag, och jag köpte 2 st
Min inköp idag;
Gina tricot
HM
Annat; När jag var på bikbok såg jag Ana Gina :) ! Jag sa inte hej för att min syrra ville gå därifrån!
Puss & Kram//JOJO

2/1

Idag efter frukosten, gick vi på en promenad. Maria började ett snöbolls krig med mig . det snöade när vi tog korten och där för är dem inte så skarpa :
Men det var rätt kul, jag gör det inte så ofta så när det händer vill man inte sluta 
Det var väl allt jag ville säga, Justee! Tack för era jättefina kommentarer jag har fått de senaste dagarna 
Kram//JOJO

Idag

Idag; blev jag väckt igen av min söta vovve 8.30. Då åt jag  frukost (gör det fortfarande). Sedan kollade jag i min almenacka och såg att det är exakt 1 månad tills Jag, fanny, Emma och Frida drar i väg till Åre!
Det är några som undrar vad jag har som nyårs löfte och här kommer dem:
1. träna minst 1 gång i veckan
2. sluta äta godis (gäller ej chocklad)
3. säga mer ja till saker
4. höja betygen :)
Det  kommer ett till inlägg snart när jag vet vad jag ska göra idag Puss//JOJO

Nyaftons promenad

Nu har jag varit på en promenad med molly, och det var rätt varmt, när jag kom hem såg jag att det bara var
-0,9. Jag absolut ingenting att göra, trodde inte det kunde vara så tråkigt. Så jag tänkte att jag skulle åka och köpa kläder, men  när jag kollade var ALLT stängd, så jag ska åka på måndag (Kanske)
Men nu kanske jag ska gå och äta lunch och se på något på gram på 3an (som jag inte vet vad det är)

En busig Molly som vill gå på en promenad


1-1-11

Idag; Är min syrra här för hon sov över här i natt. Jag såv till 11.00, det  är inte så sent då men men...
Jag hoppas igen att ni har haft ett trevligt år och önskar er ett trevligt år framöver :)! Här kommer en misslyckad bild på en raket jag tog kort på;
Kram//JOJO

Gott Nytt År

Hej jag skulle bara säga gått nytt år nu när klockan är 24.00 och raketerna börjar synas och höras
Kram//JOJO