: oncontextmenu="return false"

Revolutionary Road

Den här filmen är så himla bra, den är rätt sorlig men den är grymt bra också. Trailern är inte så bra men filmen är det värkligen. Jag rekomenderar den värkligen. Det är samma skådespelare som i Titanic Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Fast 10 år senare denna film hade premier december 2008 och Titanic 1998.

Pray For Norway

.


Namnsdags tårtan

FöreEfterLandet

Jag har inte bloggat på ett tag, för att jag har varit i finland. Jag var bra där i 1 vecka men det var jättekul. Jag har också haft namnsdag och fick 3 par silver örhängen och lite godis. Namnsdagarna i Finland firar man ska mycket så jag och min syrra gjorde en kaka eller min syrra gjorde en kaka åt mig :) som vi bjöd min släkt på. 

HP

Och nu så var de 7 filmerna slut! Var som sagt på HP premiären (Harry Potter and the deathly hallows part 2) Och den var så jäkla bra. Den var också ganska sorlig, det var många som grät. Jag tycker att filmerna är slut och skådisarna borde också tycka det.

Men ha det gött nu! Kram//JOJO

Harry Potter premiär

Idag ska Jag, Emma och Sarah se den andra delen av bok 7 i Harry Potter serien. Ser fram imot det. Den går ju väldigt sent så man akn säga att vi kommer se den imorgon XD. Nej, men det var bara min dåliga humor. Ja det var väl allt,
ha det bra//JOJO

Grönan & Kickboll

Idag, var jag på grönan med Emma. Där träffade vi fanny, stina och alice. Hon vann en 2 kg toblerone. Jag var nära 4 gånger att vinna det var bara 1 nr mer :/ aja. sedan har jag inte gjort så mycket. Ska träffa emma och sarah sedan och cykla XD. Egentligen gör vi inte det utan spelar kickboll.... Aja jag har inget mer att säga så bye!!

Fotokurs nr 2 ?

Nej, jag sa igår att min lärare blivit sjuk så hela fotokursen har blivit inställd där imot kommer vi tillbaka alla pengar! Den var rolig, så det var tråkigt att den blev inställd :( aja har varit hemma och passat molly hela dan och det har ju inte varit så svårt för hon har såvit hela tiden. Hon tycker nämligen att det är jobbigt när det är  så varmt!

Fotokurs nr 1

idag, var jag på en fotokurs. den var jätterolig lärde mig massor med saker. där i mot var jag mobbad för jag var den enda som inte hade en nikon eller canon!!!!! Men men, vi har fått en läxa till imorgon och jag är jättenervös inför det. man skulle ta 3 bilder men jag orar inte förklara vilka. Men ni kan få se vilka jag har valt iaf 2 av 3


Ny design

Vad tycker ni om min nya design? Idag har jag varit hemma. Skulle egentligen till grönan men det var ju inte så fint väder så jag hoppade det! men jag kanske kommer spela kickboll eller cykla med Emma och Sarah. men vi får se hur vädret är shena mosch

Mode

Idag, åkte jag till TC och shoppade lite!


Kjol: HM 75 kr l Förut 149 kr
Vit T-shirt: Gina tricot 99 kr
Kläning: Gina Tricot 75 kr l Hade 50% rabatt
Blå T-shirt: HM 49.50 kr


Cykel Byxor: Gina tricot 59 kr

Jag lever & Tråkigt inlägg!

Hej, jag är inte död! har bara haft fullt upp just nu. jag var på ett hund läger för ca 1,5 vecka. Det var sjukt kul. Det visade sig att det vr en kille i min skola som gick på teaterlägret som var på samma ställe. 2 av mina ledare tyckte att han var snygg, dom är 17 och han 13. det roliga var att han sa att han var 96, men han ska börja 8an. han har antagligen gått om eller nått. För jag är 96a och ska börja 9an!
Aja lite tråkigt fakta. efter hundläget som var ca en vecka var jag på landet (midsommar helgen) Det var jätteroligt där också. Jag har tagit så många bilder! nästa vecka ska jag gå på en fotokurs i 3 dagar längtar!!! Bilder från lägret och med mera kommer i inlägget över detta. om ni är intresserade?